Verslag 14-06-2014:

Op zaterdag 14 juni 2014 werd voor de 5e keer een voetbaldag bij Heracles Almelo gehouden.

De opening werd verzorgd door Dinand ter Braak, vice-voorzitter Heracles en ambassadeur van Stichting Doelpunt Bas Nijhuis. In totaal deden meer dan 70 kinderen aan deze voetbaldag mee. Er waren weer diverse spelonderdelen voor de kinderen op het veld klaargezet. Na een klein beetje regen tijdens de opening kwam er zonneschijn. En vooral kwam er’ zonneschijn’ op de gezichten van de kinderen (en hun ouders). Iedereen genoot zichtbaar.

Rond 15:00 uur waren de voetbalactiviteiten afgelopen en gingen de kinderen moe maar voldaan weer met hun ouders/begeleiders naar huis. Bij de uitgang kregen ze uiteraard weer een goodiebag met spulletjes mee en een mooie Doelpuntbal.

Iedereen heeft weer volop genoten. Het was weer een “top-dag”.

Heracles, alle vrijwilligers, sponsors en belangstellenden: hartelijk dank !!!