Verslag voetbaldag De Graafschap 2013:

Vanwege het slechte weer kon de voetbaldag op 13-10-2013 bij De Graafschap helaas niet doorgaan.

Rondleiding door De Vijverberg op 7 mei 2014

Omdat de voetbalmiddag bij De Graafschap op 13 oktober 2013 helaas niet door kon gaan i.v.m. het slechte weer, was er op woensdag 7 mei 2014 een rondleiding voor deze kinderen (met 1 ouder) georganiseerd.

Veertien kinderen waren aanwezig tijdens de rondleiding. Pim Steverink, medewerker van De Graafschap, verzorgde de rondleiding. Het werd een speciale rondleiding; we kwamen in vertrekken waar andere mensen niet mogen komen. Een leuke bijkomstigheid was dat de trainer van het eerste elftal van De Graafschap, Jan Vreman, ook in de Vijverberg aanwezig was. Er is een groepsfoto van de deelnemende kinderen tezamen met Jan op de tribune gemaakt.

Na afloop had De Graafschap nog een verrassing: alle kinderen en ouders kregen een kaartje voor de wedstrijd van donderdag 8 mei 2014, tegen RKC Waalwijk. Ook kregen de deelnemende kinderen een tasje met informatie van Stichting Doelpunt en werden ze van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de voetbaldag op 14 juni a.s. bij Heracles in Almelo.

We kunnen terugkijken op een hele leuke rondleiding door de Vijverberg. Helaas heeft De Graafschap in de Play-Offs niet gewonnen van RKC.