Afsluitende middag 6e voetbalproject OCR

Van begin maart tot aan de afsluitende middag (12 april 2017) hebben 9 klassen van Onderwijs Centrum Het Roessingh (OCR) deelgenomen aan het voetbalproject.

In die periode zijn alle klassen 2x bezocht door minimaal 2 jeugdspelers van FC Twente. Tevens hebben deze voetballers geholpen tijdens de afsluitende middag op 12 april 2017, op het trainingscentrum te Hengelo (O), als teambegeleiders of als spelleiders.

De kinderen werden bij school opgehaald en met een OAD-bus naar Hengelo gebracht. Daar stond een lunch klaar en werden de t-shirts uitgedeeld.

Na het omkleden en de officiële opening deden de deelnemers een gezamenlijke warming-up onder leiding van Arnold Bruggink. Daarna gingen alle deelnemers de voetbalgerelateerde spellen afwerken. In de pauze was er een freestyle voetbal show van Rowdy Heinen. Een echte bal-tovenaar.

Na afloop kregen de deelnemers een goody-bag, een medaille en een mini skills ball aan een koordje.
Iedereen ging met een tevreden en goed gevoel naar huis.