G-voetbal Meeting

Op 18 november 2018 organiseert Attack Voetbal in samenwerking met Stichting Doelpunt, FC Twente en Menzis een G-voetbal Meeting.
De G-voetbal Meeting is bedoeld voor initiatiefnemers, aanjagers, bestuurders, begeleiders en trainers in het G-voetbal.
Iedereen moet mee kunnen doen met voetbal. Zonder enige beperking. Het G-voetbal zit dan ook in de lift. Toch zijn er verbeteringen nodig: meer diversiteit, meer aanbod en (nog) meer kwaliteit. Dit kan door bijvoorbeeld meer samen te werken en vaker ervaringen uit te wisselen.

Het evenement vindt plaats rond de wedstrijd FC Twente – Go Ahead Eagles.
Met medewerking van de KNVB en ambassadeurs van Stichting Doelpunt: Bas Nijhuis en Arnold Bruggink.
Bestuurders en begeleiders van lokale clubs regio Oost hebben een uitnodiging voor de G-voetbal Meeting ontvangen.