CP-voetbaldag 2017 goed verlopen

Op zondag 12 november 2017 kwamen 45 jeugdige CP-voetballers  vanuit het hele land naar het dorpje Gelselaar, voor een training en een wedstrijd tegen de jeugd van DEC ’10 (DEC ’10 is een samenwerkingsverband tussen vv Diepenheim en EGVV Gelselaar).

De 3 CP-teams trainden in de ochtend op de velden van EGVV onder leiding van hun eigen trainers. Na de lunch speelden ze een wedstrijd tegen teams van DEC ’10.

CP Onder 15 – DEC ’10 JO13: 7-3
CP Onder 17 – DEC ’10 JO15: 5-1
CP Onder 19 – DEC ’10 JO17: 3-7

Na de lunch gaf Rowdy Heinen een demonstratie freestyle. Rowdy was in 2013 en 2016 Nederlands kampioen freestyle. Hij is een heuse bal-tovenaar met creatieve en originele trucs.

Er was echt heel slecht weer voorspeld maar gelukkig bleef het bij een paar kleine buitjes, wat het publiek niet weerhield om te komen kijken. Voor de meegekomen broertjes/zusjes was er een springkussen die, vanwege het weer, binnen was opgesteld.

Voor zowel de CP-voetballers als voor de voetballers van DEC ’10 was het een leuke, sportieve en leerzame dag.
Deze dag werd mogelijk gemaakt door diverse sponsors en vrijwilligers; waarvoor dank!

Een impressie van de dag, gemaakt door Cindy, moeder van Wessel, CP-voetballer onder 17.