Op woensdag 6 juni 2012 heeft Stichting Doelpunt de Cor Huntelaar Ring 2012 in ontvangst mogen nemen, tijdens de Haringparty van de Achterhoek. De prijs werd uitgereikt door Anita Huntelaar in het sfeervolle park voor Villa Ruimzicht te Doetinchem.

De prijs is drie jaar geleden in het leven geroepen na het overlijden van oud financieel directeur van voetbalclub De Graafschap, Cor Huntelaar. Met deze prijs wil de businessclub een persoon, stichting of organisatie in het zonnetje zetten die een belangrijke rol speelt in maatschappelijke betrokkenheid in de Achterhoek. Door een vakjury werd, voorafgaand aan de toekenning, een uitgebreid onderzoek gedaan naar belangrijke personen en organisaties in de Achterhoek.